Et andet sind - del 1 er et vildt, barskt og humoristisk dyk ned i det ubevidste sinds "merky waters". Året er 2008 og Jesper arbejder i konsulentbranchen som rådgiver for ministerier og styrelser. Livet går derudaf og Jesper er kun på vej i en retning: opad. 

Et andet sind - del 1 er et vildt, barskt og humoristisk dyk ned i det ubevidste sinds "merky waters". Året er 2008 og Jesper arbejder i konsulentbranchen som rådgiver for ministerier og styrelser. Livet går derudaf og Jesper er kun på vej i en retning: opad.

 

Men søndag den 6. april 2008 kl. 21:42 sker der noget højest uventet. Midt i skrivningen af en rapport til et dansk ministerium er det som om Jespers fingre tager over og begynder at skrive en tekst for ham - udenom det rationelle sinds kontrol. Teksten virker overraskende velkendt, selvom Jesper ikke har set den før. Det første ord i teksten er "Sandheden".

Et andet sind - del 1, udgivet i 2021 (ePub) og 2022 (paperback) af GOM Publishing, er en roman baseret 100% på virkelige begivenheder. Bogen er skrevet i samarbejde med dem, der var tæt på Jesper i nogle skelsættende dage i 2008.